Keuken

ALKALINE WATER IN DE KEUKEN

H2 OMSCHRIJVING

U kunt thuis het water gebruiken voor het wassen van uw groenten en fruit, om te koken, voor het zetten van thee en koffie (nivelleert/verhoogd de zuurgraad van deze zure dranken!) en het geeft de koffie of thee ook een betere smaaksensatie en door het verhogen van de zuurgraad (ph-waarde) is de drank ook minder belastend voor het lichaam.

Geïoniseerd alkaline water is verder gekend voor de verminderde viscositeit van het water waardoor het makkelijker andere stoffen oplost/opneemt.

Uw soepen smaken daardoor bij voorbeeld veel beter. Er zijn voorts veel voedingsmiddelen die van zichzelf al van matig tot zeer alkaline zijn.

Gezonde alkalische voedingsmiddelen zijn:

Fruit en groenten
Alfalfa Grass
Asperges
Gerstegras
Spruitjes
Kropsla
Bloemkool
Cayennepeper
Selderij
Bieslook
Smeerwortel
Komkommer
Paardenbloem
Hond Grass
Andijvie
Franse gesneden groene bonen
Knoflook
Groene kool
Kamut Grass
Veldsla
Prei (lampen)
Sla
Ui
Erwten, Vers
Erwten, Rijpe
Rode kool
Rabarberstelen
Savoie kool
Shave Grass
Zuring
Sojascheuten
Spinazie
Gekiemde zaden Chia
Gekiemde zaden Radijs
Stro Grass
Waterkers
Wheat Grass
Witte kool
Courgette

Wortelgroenten
Bieten
Peen
Mierikswortel +6.8
Koolrabi +5.1
Aardappelen Zoete
Rode radijs
Koolraap
Zwarte zomer radijs +39.4
Raap +8.0
Witte radijs

Vruchten
Avocado
Verse citroen
Limoen
Tomaat

Boekweit grutten
Gegranuleerde Soja
Gekookte sojabonen
Linzen
Lima bonen
Sojameel
Soja Lecithine (Puur)
Sojanoten (gedroogd)
Sojabonen, Vers
Spelt
Tofu
Witte bonen

Noten
Amandelen
Paranoten

Zaden
Karwijzaad
Komijnzaad
Venkelzaad
Lijnzaad
Pompoenpitten
Sesamzaad
Zonnebloempitten
Tarwekorrel

Vetten (vers, koudgeperste oliën)
Borage Olie
Teunisbloemolie
Lijnzaadolie
Marine Lipiden
Olijfolie

Menu